QIVVI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Qivvi. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 20:04 Mooi op tijd én lekker. Top!
27 aug 2022 om 19:50 Als ik 0 sterren zou kunnen geven zou ik dat doen! geen lekkere frietjes, trouwens ook MIJN ICE TEA VERGETEN!!! nooit meer bestel ik hier !!!
21 aug 2022 om 20:48 Geen opmerkingen
14 aug 2022 om 4:32 Heel lekker en snel geleverd
17 jul 2022 om 22:21 Ruimschoots binnen gestelde tijd.
20 jun 2022 om 6:40 Bestelling was er vroeger dan verwacht (59 min aangegeven maar na 30min aan huis ). Pizza's waren lekker en ook de salade viel in de smaak. Een aanrader.
8 jun 2022 om 21:01 Zeer lekkere turkse pizza. Hamburger was ook goed, ze gebruiken een lekker broodje. Veel beter dan de doorgaanse kebab/pizzazaak
4 jun 2022 om 9:05 Vaste klant geworden ondertussen!!! Snelle levering en altijd lekker en verzorgd eten !!
30 mei 2022 om 20:52 Zeer lekker We bestellen spoedig terug Veel sucses verder
30 mei 2022 om 7:29 Eten was zeer lekker. De bezorger was ook heel vriendelijk. Enkel vinden we 70 minuten wel wat lang voor de levering.
28 mei 2022 om 23:06 Zoals altijd gewoon zoals het moet. Perfecte levering, goede frietjes (niet zo simpel bij levering), panini en burger zeer goed klaargemaakt. Zeker een aanrader.
20 mei 2022 om 20:58 Lekker snel geleverd - heel mooi verzorgd - wij vroegen geen koolhydraten en dat wa sprachtig gedaan en opgevuld met groentjes ipv frietjes ! evooral heel lekker ! Dankjewel