QIVVI

QIVVI Qivvi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Qivvi. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 20:04 Mooi op tijd én lekker. Top!
27 aug 2022 om 19:50 Als ik 0 sterren zou kunnen geven zou ik dat doen! geen lekkere frietjes, trouwens ook MIJN ICE TEA VERGETEN!!! nooit meer bestel ik hier !!!
21 aug 2022 om 20:48 Geen opmerkingen
14 aug 2022 om 4:32 Heel lekker en snel geleverd
17 jul 2022 om 22:21 Ruimschoots binnen gestelde tijd.
20 jun 2022 om 6:40 Bestelling was er vroeger dan verwacht (59 min aangegeven maar na 30min aan huis ). Pizza's waren lekker en ook de salade viel in de smaak. Een aanrader.
8 jun 2022 om 21:01 Zeer lekkere turkse pizza. Hamburger was ook goed, ze gebruiken een lekker broodje. Veel beter dan de doorgaanse kebab/pizzazaak
4 jun 2022 om 9:05 Vaste klant geworden ondertussen!!! Snelle levering en altijd lekker en verzorgd eten !!
30 mei 2022 om 20:52 Zeer lekker We bestellen spoedig terug Veel sucses verder
30 mei 2022 om 7:29 Eten was zeer lekker. De bezorger was ook heel vriendelijk. Enkel vinden we 70 minuten wel wat lang voor de levering.
28 mei 2022 om 23:06 Zoals altijd gewoon zoals het moet. Perfecte levering, goede frietjes (niet zo simpel bij levering), panini en burger zeer goed klaargemaakt. Zeker een aanrader.
20 mei 2022 om 20:58 Lekker snel geleverd - heel mooi verzorgd - wij vroegen geen koolhydraten en dat wa sprachtig gedaan en opgevuld met groentjes ipv frietjes ! evooral heel lekker ! Dankjewel